Hyppää sisältöön

Yhteystiedot

Meistä

Erikoissijoitusrahasto Aktia Toimitilakiinteistöt

Erikoissijoitusrahasto Aktia Toimitilakiinteistöt on kaikille avoin rahasto, joka sijoittaa suomalaisiin toimitilakiinteistöihin kuten toimistoihin, liikekiinteistöihin, varastokiinteistöihin ja muihin yritystoimintaan keskittyviin kiinteistöihin. Erikoissijoitusrahasto Aktia Toimitilakiinteistöt on Aktia Rahastoyhtiö Oy:n hallinnoima rahasto. Rahaston salkunhoito on ulkoistettu Taalerille, jossa 14 hengen asiantuntijatiimi hoitaa rahastoa. Taaleri on pohjoismainen pääomarahastoyhtiö, joka keskittyy uusiutuvaan energiaan ja muihin vaihtoehtoisiin sijoituksiin. Taaleri ohjaa pääomia taloudellisesti tuottaviin kohteisiin, joilla on kestävä ja myönteinen vaikutus ympäristöön ja yhteiskuntaan.

Rahasto sijoittaa pääasiassa Suomen kasvukeskuksissa sijaitseviin toimitilakiinteistöihin, kuten toimisto-, liiketila- tai logistiikkatiloihin. Kiinteistökantaa kehitetään ja ylläpidetään pitkäjänteisesti ja vastuullisesti.

Kiinteistöjen ylläpidossa painotamme energiatehokkuutta ja ympäristöystävällisyyttä, sekä vuokrauksen ja palveluiden vastuullisuutta. Tavoitteena on tarjota vuokralaisille tarkoituksenmukaiset, turvalliset ja terveelliset työtilat. Korjaus- ja muutostyöt sekä kiinteistökehitys toteutetaan suunnitellusti ja kattavasti koko elinkaaren ajan.

Vuokraus

Salkunhoito

Etsi